Kurzus címe: | Betegségmegelőző táplálkozás |
Kurzus kódja: | LVALB2161/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős)) ) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Betegségmegelőző táplálkozás |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Szabó Pál Balázs Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |