Kurzus címe: | Alternatív feldolgozási technikák |
Kurzus kódja: | LOEAE211/1 (LOEA-E (Élelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés szakirány) ) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Alternatív feldolgozási technikák |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Gyimes Ernő Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |