Kurzus címe: | Iparági szaktechnológiák 3. |
Kurzus kódja: | LOEAE155/1 (LOEA-E (Élelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés szakirány) ) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Iparági szaktechnológiák 3. |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Fenyvessy József Dr., Jankóné Dr. Forgács Judit, Markovics Erzsébet Dr., Szabó Pál Balázs Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 5 |
Óraszám: | Félévre 18 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |