SZTE - ETR - 'Iparági szaktechnológiák 3.' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Iparági szaktechnológiák 3.
Kurzus kódja: LOEAE155/1 (LOEA-E (Élelmiszeripari technológia- és termékfejlesztés szakirány) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Iparági szaktechnológiák 3.
Javasolt legkorábbi félév: 4
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Fenyvessy József Dr., Jankóné Dr. Forgács Judit, Markovics Erzsébet Dr., Szabó Pál Balázs Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 5
Óraszám: Félévre 18
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza