SZTE - ETR - 'Általános élelmiszertechnológiák 1.' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Általános élelmiszertechnológiák 1.
Kurzus kódja: LOEAT081/1 (LOEA-T (Elméleti alapozás és szakmai törzsanyag) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Általános élelmiszertechnológiák 1.
Javasolt legkorábbi félév: 1
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Csanádi József Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 4
Óraszám: Félévre 15
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza