Kurzus címe: | Élelmiszeripari méréstechnika és automatizálás |
Kurzus kódja: | LOEAT111/1 (LOEA-T (Elméleti alapozás és szakmai törzsanyag) ) |
Kurzus típusa: | _Laboratóriumi gyakorlat, _Gyakorlati jegy |
Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari méréstechnika és automatizálás |
Javasolt legkorábbi félév: | 1 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Gyeviki János Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |