| Kurzus címe: | Élelmiszeripari méréstechnika és automatizálás |
| Kurzus kódja: | LOEAT111/1 (LOEA-T (Elméleti alapozás és szakmai törzsanyag) ) |
| Kurzus típusa: | _Laboratóriumi gyakorlat, _Gyakorlati jegy |
| Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari méréstechnika és automatizálás |
| Javasolt legkorábbi félév: | 1 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Gyeviki János Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 3 |
| Óraszám: | Félévre 10 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |