| Kurzus címe: | Minőségirányítás 2. |
| Kurzus kódja: | LOEAT063/1 (LOEA-T (Elméleti alapozás és szakmai törzsanyag) ) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Minőségirányítás 2. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Molnár Pál Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Félévre 10 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |