Kurzus címe: | Mikotoxinok aktuális kérdései az élelmiszeriparban |
Kurzus kódja: | LVALB7061/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős)) ) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Mikotoxinok aktuális kérdései az élelmiszeriparban |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Szabadon választható |
Oktató(k): | Téren József Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |