SZTE - ETR - 'Mikotoxinok aktuális kérdései az élelmiszeriparban' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Mikotoxinok aktuális kérdései az élelmiszeriparban
Kurzus kódja: LVALB7061/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős)) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Mikotoxinok aktuális kérdései az élelmiszeriparban
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Szabadon választható
Oktató(k): Téren József Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza