SZTE - ETR - 'Állati termékfeldolgozás' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Állati termékfeldolgozás
Kurzus kódja: VBD61 ism (V-BDS (Differenciált szakmai anyag) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: Vadgazda mérnöki BSc_N (2007-ig) (MGK Mezőgazdasági Kar)
Melyik képzési programban: Vadgazda mérnöki BSc_N (2007-ig) [VAD-BK_N] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Állati termék feldolgozás
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Tanács Lajos Dr..
Meghirdető tanszék: Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 2
Maximális létszám: -1
Leírás: Tej, hús és vegyes hasznosítású szarvasmarhafajták termelő, vagy primer értékmérő tulajdonságai. Tej, tejtermékek feldolgozása. A tej összetétele, tulajdonságai, tejhibák. A termelői nyerstej minősítési rendszere. A tej feldolgozása, hőkezelés, homogénezé

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza