| Kurzus címe: | Vegyipari műveletek gyakorlat |
| Kurzus kódja: | KML071G (KBL-AKT (L Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék tárgyai) ) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Gyakorlati jegy |
| Melyik szakon: | Analitikai és méréstechnológus S_L (TTIK Természettudományi és Informatikai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Analitikai és méréstechnológus S_L [KAM-S_L] (C) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Vegyipari műveletek gyakorlat |
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
| Kötelező: | Kötelező |
| Mikor: | később meghatározva |
| Hol: | Gerecs terem |
| Oktató(k): | Kukovecz Ákos Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék |
| Kreditek száma: | 1 |
| Óraszám: | Félévre 5 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |