SZTE - ETR - 'Élelmiszerbiztonság' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszerbiztonság
Kurzus kódja: BTCS091E-2 (BTCS (B Biológus Tanszékcsoport közös tárgyai) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: biológus (E) (TTIK Természettudományi és Informatikai Kar)
Melyik képzési programban: Biológus_N [B003_N] (E) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Speciális kurzus
Javasolt legkorábbi félév: 7
Kötelező: Kötelezően választható
Mikor: {Kedd 16:00-17:30}
Hol: {Mikrobiológia szemináriumi terem}
Oktató(k): Fehér László Dr..
Meghirdető tanszék: Biológus Tanszékcsoport
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 12
Leírás: Tematika: 1. Élelmiszerek biztonságát befolyásoló tényezők (4 óra) - A hőmérséklet hatása, a mikroorganizmusok optimális hőigénye. A sterilezés fogalma, kinetikája, a fagyasztás hatása a mikrobákra. - A vízaktivitás fogalma, mérési módszerek, mikrobá

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza