Kurzus címe: | Borászati fermentációs eljárások |
Kurzus kódja: | KTDIT05-1 (KTDIT (Környezettudományi Doktori Iskola tárgyai) ) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | környezettudományi- és technológiai di. (P) (TTIK Természettudományi és Informatikai Kar) |
Melyik képzési programban: | PhD/Környezettudományi doktori iskola_N [X3E0_N] (P) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Borászati biotechnológia |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelező |
Mikor: | {Hétfő 16:00-18:00} |
Hol: | {Biotechnológiai szemináriumi terem} |
Oktató(k): | Palágyi-Mészáros Livia Sarolta, Tóth András. |
Meghirdető tanszék: | Környezettudományi Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | -1 |
Leírás: | A foglalkozásokon való részvétel követelményei és a távolmaradás pótlásának lehetősége: Az előadásokon való részvétel ajánlott, nem kötelező. Az igazolás módja a foglalkozásokon és a vizsgán való távollét esetén: Vizsgán való távollét: orvosi igazo |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |