| Kurzus címe: | Táplálkozástan |
| Kurzus kódja: | B-REGL021-1 (B-REG (REG törzsmodul) ) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Gyakorlati jegy |
| Melyik szakon: | Rekreációszervezés és egészségfejlesztés minor_L (JGYPK Juhász Gyula Pedagógusképző Kar) |
| Melyik képzési programban: | Rekreációszervezés és egészségfejlesztés minor_L [REL-S] (C) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Táplálkozástan |
| Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Mikor: | 12.szept |
| Meghirdető tanszék: | Alkalmazott Egészségtudományi és Egészségfejlesztési Intézet |
| Kreditek száma: | 1 |
| Óraszám: | Félévre 4 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Leírás: | Táplálkozástan témakörében a következő ismereteket sajátítják el a hallgatók: élelmezési alapismeretek, diétás konyhatechnika, étrendtípusok, a különböző megbetegedések esetén az étrend kialakítása, étrendi kezelése, a hagyományostól eltérő táplálkozási f |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |