| Kurzus címe: | Ételkészítés A hét |
| Kurzus kódja: | FK_2413/052-1 (FK_2413 (2413_Vendéglátó tevékenység szervezése) ) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | Vendéglátó szakmenedzser (JGYPK Juhász Gyula Pedagógusképző Kar) |
| Melyik képzési programban: | Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Ételkészítés |
| Javasolt legkorábbi félév: | 1 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Mikor: | H 12:45-14:15 |
| Hol: | Hansági |
| Oktató(k): | Sütő Csaba. |
| Meghirdető tanszék: | Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központ |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |