Kurzus címe: | Ételkészítés A hét 1. és 3. csoport |
Kurzus kódja: | FK_2413/051-1 (FK_2413 (2413_Vendéglátó tevékenység szervezése) ) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Gyakorlati jegy |
Melyik szakon: | Vendéglátó szakmenedzser (JGYPK Juhász Gyula Pedagógusképző Kar) |
Melyik képzési programban: | Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Ételkészítés |
Javasolt legkorábbi félév: | 1 |
Kötelező: | Kötelező |
Mikor: | H 14:20-17:30 |
Hol: | Hansági |
Oktató(k): | Sütő Csaba. |
Meghirdető tanszék: | Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központ |
Kreditek száma: | 4 |
Óraszám: | Heti 4 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |