SZTE - ETR - 'Ételkészítés B hét' című kurzus adatai (2009/2010 őszi félév)

Kurzus címe: Ételkészítés B hét
Kurzus kódja: FK_2413/052-2 (FK_2413 (2413_Vendéglátó tevékenység szervezése) )
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: Vendéglátó szakmenedzser (JGYPK Juhász Gyula Pedagógusképző Kar)
Melyik képzési programban: Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Ételkészítés
Javasolt legkorábbi félév: 1
Kötelező: Kötelező
Mikor: P 13:30-15
Hol: Hansági
Oktató(k): Sütő Csaba.
Meghirdető tanszék: Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központ
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 © Makay Géza