Kurzus címe: | Ételkészítés B hét |
Kurzus kódja: | FK_2413/052-2 (FK_2413 (2413_Vendéglátó tevékenység szervezése) ) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | Vendéglátó szakmenedzser (JGYPK Juhász Gyula Pedagógusképző Kar) |
Melyik képzési programban: | Vendéglátó szakmenedzser [F_VESZ] (F) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Ételkészítés |
Javasolt legkorábbi félév: | 1 |
Kötelező: | Kötelező |
Mikor: | P 13:30-15 |
Hol: | Hansági |
Oktató(k): | Sütő Csaba. |
Meghirdető tanszék: | Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központ |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59 | © Makay Géza |