SZTE - ETR - Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2009/2010 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LEHSZA021/V:
Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LEHSZA042/1:
Biotechnológia aktuális kérdései
(_Előadás, _Minősítés).
Kovács Kornél Dr.
LEHSZA041/1:
Élelmiszer technológiai higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Bíró Géza Dr.
LEHSZA044/1:
Genetikailag módosított szervezetek alkalmazási kérdései
(_Előadás, _Minősítés).
Heszky László
LEHSZA026/1:
Integrált irányítási rendszerek
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LEHSZA027/1:
Kockázatelemzés az élelmiszeriparban
(_Előadás, _Kollokvium).
Biacs Péter Dr.
LEHSZA025/1:
Környezetvédelmi menedzsment
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Ildikó Dr.
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59
© Makay Géza