SZTE - ETR - Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2009/2010 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (7. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (5. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
Félévhez nem kötött kurzusok
Félévhez nem kötött kurzusok:
LVALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
(_Előadás, _Minősítés).
Csanádi József Dr.
LVALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Szabó Pál Balázs Dr.
LVALB2131/V:
Élelmiszerallergia
(_Előadás, _Minősítés).
Krisch Judit Éva Dr.
LVALB2371/1:
Tej és táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Csanádi József Dr.
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
LEMAT021/1:
Alkalmazott informatika 1.
(_Számítógépes gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Fabulya Zoltán
LEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Kovács Erzsébet Terézia Dr.
LEMAT061/1:
Biológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
LEMAT091/1:
Fizika 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Fekete Mária Dr.
LEMAT111/1:
Gépészeti alapismeretek
(_Laboratóriumi gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Tóth István Tibor Dr.
LEMAT011/1:
Matematika 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné dr. Horváth Zsuzsanna
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LEMAT101/1:
Elektrotechnika
(_Előadás, _Kollokvium).
Varga László Dr.
LEMAT221/1:
Élelmiszeripari alapgépek
(_Előadás, _Minősítés).
Kovács Róbertné
LEMAT141/1:
Élelmiszerkémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
LEMAT161/1:
Élelmiszermikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LEMAT251/V:
Élelmiszeripari gazdaságtan
(_Előadás, _Kollokvium).
Panyor Ágota
3. évfolyam (5. félév) kurzusai:
LEMAT181/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai
(_Előadás, _Kollokvium).
Krisch Judit Éva Dr.
LEMAT201/V:
Élelmiszeripari műveletek 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Rajkó Róbert Dr.
LEMAT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (A)
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LEMAT243/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (N)
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr.
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Markovics Erzsébet Dr.
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LEMAT231/1:
Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai
(_Előadás, _Kollokvium).
Molnár Pál Dr.
LEMAT231/V:
Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LEMAT203/1:
Élelmiszeripari műveletek 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Rajkó Róbert Dr.
LEMAT245/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (A)
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LEMAT245/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (N)
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr.
LEMAA021/1:
Húsipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Eszes Ferenc Dr.
LEMAA011/1:
Húsipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Eszes Ferenc Dr.
LEMAN023/1:
Malomipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LEMAN013/1:
Malomipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Véha Antal Dr.
4. évfolyam (7. félév) kurzusai:
LEMAA023/1:
Baromfiipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Jankóné Dr. Forgács Judit
LEMAA013/1:
Baromfiipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné Dr. Forgács Judit
LEMAT205/1:
Élelmiszeripari műveletek 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Rajkó Róbert Dr.
LEMAT261/1:
Gazdasági és élelmiszeripari jog
(_Előadás, _Minősítés).
Szilné dr. Bottyán Tünde
LEMAK011/1:
Minőségbiztosítási rendszerek 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Molnár Pál Dr.
LEMAT401/1:
Szakdolgozat 1.
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés).
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59
© Makay Géza