SZTE - ETR - Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2009/2010 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (8. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Félévhez nem kötött kurzusok
Félévhez nem kötött kurzusok:
LVALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
(_Előadás, _Minősítés).
Csanádi József Dr.
LVALB2131/V:
Élelmiszerallergia
(_Előadás, _Minősítés).
Krisch Judit Éva Dr.
LVALB2371/1:
Tej és táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Csanádi József Dr.
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LETMA161/V:
Sütőipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
4. évfolyam (8. félév) kurzusai:
LETMA162/V:
Édesipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETMA142/V:
Édesipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyimes Ernő Dr.
LETKA043/V:
Élip. műveletek és berend. 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LETKOA036/V:
Energiamenedzsment; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Kovács Róbertné
LETKOA035/V:
Levegő és rezgésvéd.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Forgács Endre
LETTA171/1:
Szakdolgozat készítés
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás).
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59
© Makay Géza