SZTE - ETR - Élelmiszermérnöki Intézet kurzusai a 2009/2010 őszi félévre
LGVAT081/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT081/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező B.verzió [LGV_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT081/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT082/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/2:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/3:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/4:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LGVAT083/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT083/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező B.verzió [LGV_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT083/V:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2. ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT084/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3. ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT085/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT085/2:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT085/3:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LVALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2301/1:
Alkoholos italok gyártása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT111/1:
Állattenyésztés ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT112/1:
Állattenyésztés gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT112/2:
Állattenyésztés gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT112/3:
Állattenyésztés gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LOEAT081/1:
Általános élelmiszertechnológiák 1.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT042/1:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT042/2:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT042/3:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LOEAE211/1:
Alternatív feldolgozási technikák
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2361/1:
Barát vagy ellenség
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA023/1:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA023/1:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA023/1:
Baromfiipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA024/1:
Baromfiipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAA013/1:
Baromfiipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA013/1:
Baromfiipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA013/1:
Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA014/1:
Baromfiipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LVALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT061/1:
Biológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT061/1:
Biológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT061/1:
Biológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT062/1:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/2:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/3:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA042/1:
Biotechnológia aktuális kérdései
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT401/1:
Diplomadolgozat 1.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés)
LOEAT402/1:
Diplomadolgozat 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés)
NEMAN025/V:
Édesipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA142/V:
Édesipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN015/V:
Édesipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA041/1:
Élelmiszer technológiai higiénia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2131/V:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2131/V:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2131/V:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT071/1:
Élelmiszerbiztonság
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT181/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT181/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT181/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT161/1:
Élelmiszeripari alapismeretek
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LMGAT161/1:
Élelmiszeripari alapismeretek
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NMGAT161/1:
Élelmiszeripari alapismeretek ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LMGAG031/1:
Élelmiszeripari szakmai gépek 1.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LMGAG031/1:
Élelmiszeripari szakmai gépek 1.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LMGAG021/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 1.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAG021/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 1. ea.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAG022/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 1. gy.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LMGAG021/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 1.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT101/1:
Élelmiszeripari üzemek tervezése, telepítése
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT141/1:
Élelmiszerkémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT141/1:
Élelmiszerkémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT141/1:
Élelmiszerkémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT142/1:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT142/2:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT161/1:
Élelmiszermikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMBT161/1:
Élelmiszermikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT161/1:
Élelmiszermikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT162/1:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/2:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMBT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT243/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMBT243/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT243/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT244/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT244/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT245/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT245/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAT021/1:
Fizikai kémia
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT261/1:
Gazdasági és élelmiszeripari jog
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT071/1:
Gazdasági és élelmiszeripari jog
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAT261/1:
Gazdasági és élelmiszeripari jog ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVBT071/1:
Gazdasági jog
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező B.verzió [LGV_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT071/1:
Gazdasági jog ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA044/1:
Genetikailag módosított szervezetek alkalmazási kérdései
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EFBN06E-1:
Gépelemek
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAT171/1:
Higiénia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LVALB7021/1:
Hőkezelés
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA021/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA021/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA011/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA011/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA026/1:
Integrált irányítási rendszerek
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAE163/1:
Iparági szakgéptan 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE165/1:
Iparági szakgéptan 3.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAE153/1:
Iparági szaktechnológiák 2.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAE155/1:
Iparági szaktechnológiák 3.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT164/1:
Ipari mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT164/2:
Ipari mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LOEAE201/1:
Jogi ismeretek
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT101/1:
Kertészet
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LGVAT101/1:
Kertészet
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező B.verzió [LGV_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA027/1:
Kockázatelemzés az élelmiszeriparban
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA025/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN023/1:
Malomipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAN023/1:
Malomipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN023/1:
Malomipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN024/1:
Malomipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAN013/1:
Malomipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN013/1:
Malomipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN013/1:
Malomipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN014/1:
Malomipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LMGAT151/1:
Mezőgazdasági ismeretek 1.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT151/1:
Mezőgazdasági ismeretek 1.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT151/1:
Mezőgazdasági ismeretek 1. ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT152/1:
Mezőgazdasági ismeretek 1. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NMGAT152/2:
Mezőgazdasági ismeretek 1. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LVALB7061/1:
Mikotoxinok aktuális kérdései az élelmiszeriparban
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
EFBL07E-1:
Minőségbizosítás
;
Környezetmérnöki BSc_L [KTM-B_L] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
EFBN07E-1:
Minőségbiztosítás
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
EFBN07E-1:
Minőségbiztosítás
;
Környezetmérnöki BSc_N [KTM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LMGAT031/V:
Műszaki kémia
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT031/V:
Műszaki kémia
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező B.verzió [LMG_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT091/1:
Növénytermesztés
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LGVAT091/1:
Növénytermesztés
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező B.verzió [LGV_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT091/1:
Növénytermesztés ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT401/1:
Szakdolgozat 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés)
LETTA171/1:
Szakdolgozat készítés
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT601/1:
Szakmai gyakorlat (intézményen kívül, 1 szemeszter)
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Külső gyakorlat, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT031/1:
Táplákozástudományi ismeretek
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2351/1:
Táplálkozásgenomika
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2371/1:
Tej és táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2371/1:
Tej és táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2371/1:
Tej és táplálkozás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA021/V:
Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NMMAT091/1:
Ökológia alapjai ea.
;
Műszaki menedzser (BSc) nappali [NMM_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2009-11-20 09:59
© Makay Géza