SZTE-STUD SZTE-STUD
csik
Regisztráció

Ez NEM az Egységes Tanulmányi Rendszer regisztrációs oldala, az magán az ETR szerveren található!!!

Akinek már van azonosítója az Irinyi kabinetben, az ne töltse ki ezt az űrlapot! Aki regisztrál, az a következő oldalon megkapja a hallgatói szerver használatához szükséges azonosítóját és induló jelszavát, tehát ügyeljen rá, hogy más ne lássa a böngészőjét. Akinek nem sikerül a regisztráció, és még nem volt azonosítója az Irinyi kabinetben, az Egyetemi Számítóközpont Help Desk szolgálatához fordulhat segítségért.

A rendelkezésemre bocsátott erőforrásokat a Szegedi Tudományegyetem Számítógépes infrastruktúra szabályzatában foglaltaknak megfelelően, a tanulmányaimhoz kapcsolódó célokra használom, azokat másra nem ruházom át. A world wide weben csak olyan anyagokat teszek közzé, aminek a szerzői jogával rendelkezem vagy aminek közzétételéhez a jogtulajdonos hozzájárult.

Adataim:
Nevem:
Édesanyám leánykori neve:
Születési dátumom: Év:  Hónap:  Nap: 
   

Egy kis segítség a kitöltéshez:
Az adataid pontosan ugyanúgy kell megadnod, mint ahogy azt a Tanulmányi Osztály rögzítette. (Sajnos ezért ritkán, de előfordulhat, hogy az édesanyád leánykori nevében szerepel a dr/dr./Dr/Dr. szócska... :( ) A születési dátum esetén a hónapot és a napot ki kell egészíteni két karakterre, pl. január 1 esetén 01 01 -et kell megadni.


© Szegedi Tudományegyetem 2001-2005